PALVELUT

TALVIOHJELMAA

Rekiretki

Säästä riippuen järjestämme rekiretken tilauksesta 1-3 henkilölle. Kesto 1 tunti sisältäen lämpimän juoman ja pienen purtavan taukopaikalla. Rekeä vetää suomenhevosemme Lovi.

32,00€/hlö

Lumikenkäkävely

Talvikelillä rauhallinen lumikenkäily vaaramaisemassa ja talvisessa metsässä 1-8 henkilölle. Hintaan sisältyy opastus, lumikenkien ja sauvojen vuokra ja pieni välipala.

 

Kesto 1-1,5 tuntia.

18,00€/hlö

RYHMILLE

Opastus

Opas ryhmille Ilomantsin luonnossa ja nähtävyyksillä.

Esimerkiksi villiyrttiopastus tilallamme. Matkakulut erikseen. Kysy lisää.

40,00€/h

Luontopolkuretki

Ilomantsissa Puustilan maisematilalla lampaat hoitavat perinteistä vaaramaisemaa. Opastetulla luontopolkuretkellä niitylle ja hakamaille tutustumme luontoon, kaskimetsien historiaan, perinneympäristöjen hoitoon, lampaisiin ja vaaramaisemiin. Retken aikana viivähdämme nuotiolla metsän siimeksessä, tarjolla nuotiokahvi/tee, mehu, suolainen ja makea kahvileipä. Lopuksi lampaista saatavien tuotteiden esittelyä.

 

Retken kesto 2,5 – 3 tuntia noin 6-20 hengelle.

25,00€/hlö

Rosvopaisti

42,00€/hlö

Rosvopaisti on maakuopassa hitaasti kypsytettyä paikallista karitsanlihaa. Lisukkeena perunat, vihersalaatti, ruisleipä ja juomina kotikalja, mehu sekä vesi. Lisäksi kahvi/tee ja kahvileipä. Myös gluteenittomana.

Ryhmän koko 15-25 henkilöä. Kesto noin 2 tuntia.

Villiyrttikurssi

Useita luonnonkasveja voi käyttää ravintona erityisesti alkukesällä. Kurssilla opitaan tunnistamaan yleisempiä syötäväksi kelpaavia kasveja luonnossa ja sen jälkeen niiden hyödyntämistä ruoanlaitossa, jonka tuotokset nautimme kurssin päätteeksi. Sisältää tervetuliasjuoman teeman hengessä. 

Ryhmän koko 8-15 henkilöä. Kurssin kesto noin 3 tuntia. 

38,00€/hlö

Lammasruokakurssi

Kurssin aikana valmistetaan ryhmän koosta riippuen 3-4 ruokalajia paikallisesta karitsanlihasta lisukkeineen. Lopuksi ruokailu.

Ryhmän koko 10-15 henkilöä. Kesto noin 5 tuntia.

42,00€/hlö

Muuta

Tilauksesta järjestämme myös muita kursseja ja aktiviteettaja tilallamme. Esimerkkinä villalangan kasvivärjäyskurssi. Ehdota omaasi tai kysy lisää.

SAUNA

Haapahirrestä käsinveistetty pihasauna, jossa pukuhuone, pesuhuone ja löylyhuone. Sauna on puulämmitteinen. Löylyhuoneessa voit ihailla kiukaan elävää tulta ja auringonlaskua. Pesuhuoneessa on yksi sadesuihku ja

löylyyn mahtuu kerralla 1-3 aikuista. Hinta sisältää pyyhkeen, pefletin, shampoon, hoitoaineen, suihkusaippuan ja juomaksi mehua sekä vettä. Omia saunajuomia voi ottaa mukaan.

Varaukset etukäteen.

Saunan lämmitys

Sauna + kylpypalju

10,00€/hlö

20,00€/perhe

140,00€/4h

© Puustilan maisematila 2018

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • TripAdvisor - Black Circle
  • Google Places - Black Circle