top of page
Lähde luontoon
Rekiajelua
Lumikenkäkavelyllä

PALVELUT

RYHMILLE

Opastus

Opas ryhmille Ilomantsin luonnossa ja nähtävyyksillä.

Esimerkiksi villiyrttiopastus tilallamme. Matkakulut erikseen. Kysy lisää.

60,00€/h

Luontopolkuretki

Puustilan maisematilalla Ilomantsissa lampaat hoitavat perinteistä vaaramaisemaa. Opastetulla luontopolkuretkellä niityille ja hakamaille tutustumme paikalliseen luontoon, kaskimetsiin ja perinneympäristöjen hoitoon. Retken aikana viivähdämme nuotiolla metsän siimeksessä, tarjolla nuotiokahvi/tee, mehu, suolainen ja makea kahvileipä. Retken lopuksi lampaista saatavien tuotteiden esittelyä.

 

Retki järjestetään 6-20 hengen ryhmille. Retken kesto on noin 3 tuntia. Reitti kulkee pääosin metsäpoluilla ja on 1,5 km pitkä.

25,00€/hlö

Rosvopaisti

42,00€/hlö

Rosvopaisti on maakuopassa hitaasti kypsytettyä paikallista karitsanlihaa. Lisukkeena perunat, vihersalaatti, ruisleipä ja juomina kotikalja, mehu sekä vesi. Lisäksi kahvi/tee ja kahvileipä. Myös gluteenittomana.

Ryhmän koko 15-25 henkilöä. Kesto noin 2 tuntia.

Villiyrttikurssi

Puustilan maisematilalla niityt ja metsät tuottavat kesän aikana luonnon omia aarteita, villivihanneksia ja-yrttejä. Suomessa kasvukausi on lyhyt mutta pitkät valoisat päivät antavat villiyrteille voimakkaat maut ja korkeat vitamiinipitoisuudet. Inspiroidu näistä luonnon antimista, jotka ravitsevat niin kehoa kuin mieltä.

Kurssi alkaa tervetuliasjuomalla teeman hengessä ja jatkuu opastetulla villiyrttien poiminnalla. Opit tunnistamaan lajeja, joita jokainen voi löytää ja hyödyntää omasta lähiluonnostaan.  Kerätyistä yrteistä ja kasveista valmistamme maalaiskeittiössämme ruokalajeja, jotka lopuksi nautimme Puustilan tunnelmallisessa talonpoikaistuvassa.

 

Ryhmän koko 6-10 henkilöä. Kurssin kesto noin 3 tuntia.

38,00€/hlö

Lammasruokakurssi

Kurssin aikana valmistetaan ryhmän koosta riippuen 3-4 ruokalajia paikallisesta karitsanlihasta lisukkeineen. Lopuksi ruokailu.

Ryhmän koko 10-15 henkilöä. Kesto noin 5 tuntia.

42,00€/hlö

Muuta

Tilauksesta järjestämme myös muita kursseja ja aktiviteettaja tilallamme. Esimerkkinä villalangan kasvivärjäyskurssi. Ehdota omaasi tai kysy lisää.

SAUNA

Haapahirrestä käsinveistetty pihasauna, jossa pukuhuone, pesuhuone ja löylyhuone. Sauna on puulämmitteinen. Löylyhuoneessa voit ihailla kiukaan elävää tulta ja auringonlaskua. Pesuhuoneessa on yksi sadesuihku ja

löylyyn mahtuu kerralla 1-3 aikuista. Hinta sisältää pyyhkeen, pefletin, shampoon, hoitoaineen, suihkusaippuan ja juomaksi mehua sekä vettä. Omia saunajuomia voi ottaa mukaan.

Varaukset etukäteen.

Saunan lämmitys

Sauna + kylpypalju

14,00€/hlö

28,00€/perhe

140,00€/4h

TALVIOHJELMAA

Rekiretki

Säästä riippuen järjestämme rekiretken tilauksesta 1-3 henkilölle. Kesto 1 tunti sisältäen lämpimän juoman ja pienen purtavan taukopaikalla. Rekeä vetää suomenhevosemme Lovi.

32,00€/hlö

Lumikenkäkävely

Talvikelillä rauhallinen lumikenkäily vaaramaisemassa ja talvisessa metsässä 1-8 henkilölle. Hintaan sisältyy opastus, lumikenkien ja sauvojen vuokra ja pieni välipala.

 

Kesto 1-1,5 tuntia.

18,00€/hlö

bottom of page